Fashion

Ann Taylor Loft Capsule Collection: Outfit 1

I am so grateful that I got to go on an Ann Taylor Loft shopping spree earlier this year before we went on our road trip to Utah. I went to the Ann Taylor store at Irvine Spectrum here in California. The girls were so wonderful! Nick dropped me off at the store and left me there for close to 5 hours. They had a nice petite section, and I tried on everything. The girls working there were very amused that I was there for so long. By the time I left, every girl knew my name. Nick thought that was hysterical, and was very amused when everyone said ‘Bye Christine’ when we left.

I was able to buy an entirely new wardrobe for the trip, at amazing prices. I spent $250 in total at Ann Taylor Loft. I cannot recommend this cardigan sweater enough, I loved the sweater so much I bought 2! It’s sold out in cream, but available in all sizes in blue. Buy it, best purchase of 2019 so far!

I also bought two pairs of Ann Taylor Loft Curvy jeans size 27, wonderful jeans for a fraction of the price!

Jeg er så taknemmelig, at jeg skal gå til en Ann Taylor loft shopping spree tidligere i år, før vi gik på vores biltur til Utah. Jeg gik til Ann Taylor-butikken i Irvine Spectrum her i Californien. Pigerne var så vidunderlige! Nick faldt mig i butikken og forlod mig der i tæt på 5 timer. De havde en dejlig petit sektion, og jeg forsøgte alt. Pigerne der arbejdede der var meget trætte. Da jeg forlod, kendte hver pige mit navn. Nick troede, at det var hysterisk, og var meget travlt, da alle sagde ‘Bye Christine’, da vi forlod.

Jeg kunne købe en helt ny garderobe til turen til fantastiske priser. Jeg tilbragte $ 250 i alt på Ann Taylor Loft. Jeg kan ikke anbefale denne cardigan sweater nok, jeg elskede trøjen så meget jeg købte 2! Det er udsolgt i fløde, men fås i alle størrelser i blåt. Køb det, bedste køb af 2019 hidtil!

Jeg købte også to par Ann Taylor Loft Curvy jeans størrelse 27, vidunderlige jeans til en brøkdel af prisen!