Exercise

Quitting Hot Yoga

I made the mistake of going to two hot yoga classes…one barre class and a ying class so we are talking super easy. I immediately began having coughing and lung issues at pilates reformer classes. I’ve sat in saunas and had no lung issues, yet after 1 hot yoga class I have issues? That’s not good.

I tend to be prone to lung issues, so I’ve decided not to take the risk and quit my hot yoga classes.

I’ll just hit the sauna instead! I’m thinking of trying an infrared sauna when Nick and I go to London.

Jeg begik fejlen i at gå til to hot yoga klasser … en bar klasse og en ying klasse så vi taler super let. Jeg begyndte straks at hoste og lunge problemer ved pilates reformklasser. Jeg har siddet i en sauna og havde ingen lungeproblemer, men efter en varm yogaklasse har jeg problemer? Det er ikke godt.

Så jeg har besluttet ikke at tage risikoen og afslutte mine varme yogakurser.

Jeg vil bare slå saunaen i stedet! Jeg tænker på at prøve at få en sauna også, da Nick og jeg kom til London.